Verv en kollega til YTF. Foto: YTF.

Verv en kollega til YTF. Foto: YTF.

Verv en kollega

Er det mange som ikke er medlem hos oss på arbeidsplassen, eller noen som sitter på gjerdet og venter på å melde seg inn?
query_builder PUBLISERT: May 15th, 2020
edit FORFATTER: Tormund Hansen Skinnarmo

Visste du at for hvert medlem du verver mellom 15. mai og 30. juni får du et lodd i trekningen av to gavekort på kr. 3000? Husk at du uansett får vervepremie for alle du verver gjennom hele året. Les mer her

Les mer om våre medlemsfordeler her

Lykke til, og ta gjerne kontakt med Synne om du har spørsmål om dette (99365058/ synne@ytf.no).

Flytt pensjonssparingen til YS Pensjon

YS Pensjon er den nye medlemsfordelen som gir deg blant markedets beste pensjonsbetingelser. Medlemsfordelen tilbys i samarbeid med Nordea Liv. Nå som du har fått din egen pensjonskonto, er det svært enkelt å flytte din egen pensjonskonto til YS Pensjon og Nordea Liv.

Spørsmål og svar om ferie

Jurister og rådgivere i Yrkestrafikkforbundet har laget en oversikt over vanlige spørsmål om ferie. Her får du svar på alt fra ferielengde til utbetaling av feriepenger.

Nordea Direct setter NED renten på boliglån - igjen!

24. mars satte Nordea Direct ned renten på boliglån - igjen. Rentekuttet viser at du alltid kan være trygg på at du har en av landets laveste renter på boliglån, og en solid bankavtale gjennom YTF. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år!

Førerkortbeslag – hva gjør du?

Førerkortbeslag er inngripende fordi YTFs medlemmer vanligvis er helt avhengige av førerkort for å kunne utføre sitt arbeid. Ofte står jobben i fare når man mottar et førerkortbeslag.

Spørsmål og svar om sykefravær

Advokatene i YTF har laget en oversikt over de mest vanlige spørsmålene om sykdom. Her får du svar på alt fra egenmelding til oppsigelse grunnet sykdom.

Korona-viruset: Hvilke rettigheter har du?

Får du lønn dersom du blir smittet og må settes i hjemmekarantene? Og har arbeidsgiver rett til å permittere deg på grunn av frykt for smittefare?