Flytt pensjonssparingen til YS Pensjon.

Flytt pensjonssparingen til YS Pensjon.

Flytt pensjonssparingen til YS Pensjon

YS Pensjon er den nye medlemsfordelen som gir deg blant markedets beste pensjonsbetingelser. Medlemsfordelen tilbys i samarbeid med Nordea Liv. Nå som du har fått din egen pensjonskonto, er det svært enkelt å flytte din egen pensjonskonto til YS Pensjon og Nordea Liv.
query_builder PUBLISERT: 2021-04-20
edit FORFATTER: Tormund Hansen Skinnarmo

Fem minutters innsats nå kan gi deg lavere kostnader og høyere pensjonsutbetalinger. Slik går du frem:

  1. Start med å sjekke pensjonsavtalen du har i dag, og hva denne koster. Gå til norskpensjon.no og logg deg inn med BankID. Nå ser du pensjonsavtalen din og hvilken kostnad som er knyttet til denne. Dette kan for eksempel være 0,59 %. Du skal også kunne se om pensjonen din er plassert i et indeksfond eller et aktivt forvaltet fond.

  2. Gjennom YS-pensjon får du gunstige forvaltningskostnader: 0,18 % for indeksfond og 0,39 % for aktivt forvaltet fond. Hvis kostnaden i dagens pensjonsavtale som du fant på norskpensjon.no er høyere enn dette, vil sannsynligvis YS Pensjon lønne seg for deg. Merk: Arbeidsgiveren din vil fortsatt dekke forvaltningskostnaden for innskuddspensjonen din hvis du bytter pensjonsleverandør, men kun kostnaden for det som er bedriftens standard oppstartsfond. Dette kan avvike fra den plasseringen du har i dag. Det du sparer med en lavere YS Pensjon-kostnaden blir tilført din egen pensjonskonto – hver måned. Dette kan, over mange år frem mot pensjonsalder, bli et stort beløp.

  3. Nå har du avklart om det lønner seg å flytte pensjonen din til YS Pensjon og Nordea Liv. Da gjenstår det bare å gi din fullmakt til flyttingen:

  • Gå til yspensjon.no

  • Logg deg inn og registrer deg

  • Signer flyttefullmakten elektronisk

Det var det hele – gratulerer med høyere pensjon! Du vil motta en bekreftelse på flyttingen og mer informasjon på e-post.

Husk at det ikke er noen bindingstid på hvor du velger å ha din egen pensjonskonto. Du kan når som helst bytte pensjonsleverandør.

Glem heller ikke de mange andre fordelene med å flytte pensjonen din til YS Pensjon og Nordea Liv - ikke bare lavere kostnader. Dette kan du lese mer om på yspensjon.no.