YS Pensjon – Hva skjer fremover?

YS Pensjon lanseres på nyåret. Du som tillitsvalgt skal få informasjon og opplæring om denne viktige medlemsfordelen.
query_builder PUBLISERT: December 8th, 2020

Avtalen med Nordea Liv om en egen pensjonskonto for YS-medlemmer vil bli en av de viktigste medlemsfordelene fremover, og vi ønsker at tillitsvalgte i Yrkestrafikkforbundet skal få god informasjon om ordningen frem mot lansering på nyåret. Derfor vil vi sette i gang flere tiltak for at du som tillitsvalgt skal vite hva dette er når YS Pensjon lanseres.

(klikk på lenken for å forstørre)

Utsendelse av informasjon
I november og desember sender vi ut informasjon til deg om den nye pensjonsordningen og om hva som blir spesielt for YS Pensjon. Vi vil oppsummere fordelene med YS pensjon og gå nærmere inn på hvorfor YS-medlemmene vil tjene på å gå inn i ordningen.

Opplæring og nettmøte
Du som tillitsvalgt har en viktig rolle i lanseringen av YS Pensjon, og vi ønsker at du skal kunne svare på spørsmål fra medlemmene om dette. Derfor vil vi sørge for opplæring før YS Pensjon lanseres. På nyåret vil vi lage vanlige spørsmål og svar om ordningen og sende ut en informasjonsvideo. Du inviteres til nettmøte om YS Pensjon som vi håper du vil delta på. Du vil få vite:

  • Fordeler med YS Pensjon

  • Hvordan kjøpsløsningen fungerer

  • Informasjon om lanseringskampanjen

Lansering
Litt ut på nyåret vil vi lansere YS Pensjon. Da vil det være mulig for YTF-medlemmer å bli med i ordningen, og vi vil sende ut invitasjon og informasjon til alle medlemmer. Vi håper at du da er godt informert og forberedt til å svare på de spørsmål som kommer. Mer inngående informasjon om dette får du i januar.