Endre kontaktopplysninger og samtykker

Det innføres i disse dager nytt lovverk for personopplysninger.
query_builder PUBLISERT: June 19th, 2018

Yrkestrafikkforbundet må derfor innhente fornyede samtykker fra alle våre medlemmer, for å kunne gi tilbud om medlemsfordeler hos Gjensidige og DNB.

Alle medlemmer har mottatt en personlig direktelenke der de kan fylle ut samtykkeerklæringen.

Du kan også logge inn her på "min side" for å fylle ut eller endre dine samtykker.

For oss som din fagforening er det viktig å kunne komme i kontakt med deg. Det er derfor fint at du også sjekker at vi har riktig mobilnummer og epost på min side.

Førerkortbeslag – hva gjør du?

Førerkortbeslag er inngripende fordi YTFs medlemmer vanligvis er helt avhengige av førerkort for å kunne utføre sitt arbeid. Ofte står jobben i fare når man mottar et førerkortbeslag.

Spørsmål og svar om sykefravær

Advokatene i YTF har laget en oversikt over de mest vanlige spørsmålene om sykdom. Her får du svar på alt fra egenmelding til oppsigelse grunnet sykdom.

Korona-viruset: Hvilke rettigheter har du?

Får du lønn dersom du blir smittet og må settes i hjemmekarantene? Og har arbeidsgiver rett til å permittere deg på grunn av frykt for smittefare?

Brukte «feil» slepetau - mistet to førerkort

Politiet stoppet på dagtid to YTF-medlemmer som tauet en personbil med en utrykningsbil de hadde fått låne av arbeidsgiver.

Innleide vant i tingretten – fikk fast jobb

Brødrene Dahl ønsket å kvitte seg med tre innleide lageransatte. Med advokathjelp fra YTF vant de tre fram i tingretten. Resultatet ble fast ansettelse og en klekkelig erstatning.