Oppdater samtykkene dine for å hindre å miste viktige medlemsfordeler gjennom YTF.

Oppdater samtykkene dine for å hindre å miste viktige medlemsfordeler gjennom YTF.

Tap av medlemsfordeler

Både nye og gamle medlemmer i Yrkestrafikkforbundet risikerer å miste medlemsfordelene sine gjennom Gjensidige og DNB.
query_builder PUBLISERT: August 15th, 2018

Dette gjelder dem som enda ikke har endret samtykker slik at vi kan gi opplysninger til våre samarbeidspartnere Gjensidige og DNB om at de er medlem hos oss. Da kan de ikke lenger tilby deg medlemspriser og fordeler selv om du allerede er kunde hos dem.

Alle medlemmer har mottatt en personlig direktelenke der de kan fylle ut samtykkeerklæringen.

Har du ikke mottatt noen direktelenke? Sjekk at vi har riktige kontaktopplysninger om deg her på "min side" Der kan du også logge inn for å fylle ut eller endre dine samtykker.

Bakgrunn
Det innføres i disse dager nytt lovverk for personopplysninger. Yrkestrafikkforbundet må derfor innhente fornyede samtykker fra alle våre medlemmer, for å kunne gi tilbud om medlemsfordeler hos Gjensidige og DNB. Vi sender regelmessig over informasjon til disse om hvem som fortsatt er medlem hos oss. Derfor risikerer selv eksisterende kunder hos våre samarbeidspartnere å miste medlemsprisene dersom de ikke endrer på samtykkene sine.

Visste du at...

Reise Pluss gjelder på alle små og store turer i inn- og utland. Husk å kjøpe forsikring før avreise!

Visste du at YS Innbo dekker uhellskader

YS Innbo er identisk med Gjensidiges beste innboforsikring, Innboforsikring Pluss, og er spesialpriset for deg som er medlem i et YS-forbund. Prisen er uendret fra 2017.

Korona-viruset: Hvilke rettigheter har du?

Får du lønn dersom du blir smittet og må settes i hjemmekarantene? Og har arbeidsgiver rett til å permittere deg på grunn av frykt for smittefare?

Spørsmål og svar om sykefravær

Advokatene i YTF har laget en oversikt over de mest vanlige spørsmålene om sykdom. Her får du svar på alt fra egenmelding til oppsigelse grunnet sykdom.

Førerkortbeslag – hva gjør du?

Førerkortbeslag er inngripende fordi YTFs medlemmer vanligvis er helt avhengige av førerkort for å kunne utføre sitt arbeid. Ofte står jobben i fare når man mottar et førerkortbeslag.