Nordea Direct: Nå er det på tide å sjekke, prute og bytte bank!

Med jevne mellomrom bør du sjekke hvor gode betingelsene dine er i banken du bruker. Det kan være mye penger å spare på å flytte både lån og sparepenger til en bank med bedre betingelser – og det å bytte bank krever faktisk ikke så mye tid og energi, slik mange tror.
query_builder PUBLISERT: September 15th, 2021
edit FORFATTER: Synne Pernille Jakobsen

Renta er på vei opp
I august varslet Norges Bank at de vil øke rentenivået utover høsten og vinteren, noe som sannsynligvis vil påvirke din boliglånsrente. Med dette i bakhodet er det kanskje på tide å flytte lånet? Uavhengig av renteøkningene fra Norges Bank kan du som medlem være trygg på at du får en av Norges beste boliglånsrenter gjennom Nordea Direct.

Vi sikrer deg gode betingelser
Medlemskapet ditt gir deg ikke bare tilgang til en av landets laveste boliglånsrenter, men du får i tillegg et konkurransedyktig  banktilbud med medlemspris på billån og sparing. Prisene er allerede ferdigforhandlet og du slipper å prute.

Les mer her.

Førerkortbeslag – hva gjør du?

Førerkortbeslag er inngripende fordi YTFs medlemmer vanligvis er helt avhengige av førerkort for å kunne utføre sitt arbeid. Ofte står jobben i fare når man mottar et førerkortbeslag.

Spørsmål og svar om sykefravær

Advokatene i YTF har laget en oversikt over de mest vanlige spørsmålene om sykdom. Her får du svar på alt fra egenmelding til oppsigelse grunnet sykdom.

Korona-viruset: Hvilke rettigheter har du?

Får du lønn dersom du blir smittet og må settes i hjemmekarantene? Og har arbeidsgiver rett til å permittere deg på grunn av frykt for smittefare?

Gjensidige Bank blir Nordea Direct

27. februar skiftet vår samarbeidspartner Gjensidige Bank navn til Nordea Direct og fikk nye nettsider og ny mobil- og nettbank.

Historisk lav medlemsrente gir Nordea Direct søknadsboom

Flere tusen avtaler er under behandling.