Nordea Direct har satt ned boliglånsrentene.

Nordea Direct har satt ned boliglånsrentene.

Boliglånsrente fra 1,35%

Nordea Direct har satt ned boliglånsrentene tre ganger på kort tid og prislisten er nå oppdatert.
query_builder PUBLISERT: May 15th, 2020
edit FORFATTER: Tormund Hansen Skinnarmo

Hos Nordea Direct får du som YTF-medlem nå boliglånsrenter fra 1,35% nom. rente, så det kan være mye å spare på å flytte lånet til dem. I Nordea Direct kan du være trygg på at du alltid vil ha gode priser på boliglån.

8. mai varslet Nordea Direct at de satt ned rentene på boliglån for tredje gang på kort tid. Prisene er nå oppdatert og du vil finne dem i prislisten som gjelder for deg. Laveste nominelle rente på Boliglån med 50 % egenkapital er nå 1,79 % og for medlemmer av YTF er renten 1,39 % (nom.rente). Den aller laveste prisen får du på lånet Boligstart til 1,35 % for medlemmer av Yrkestrafikkforbundet.

Prisene for nye boliglån gjelder fra 15. mai og for eksisterende lån fra 28.mai. Nytt rentebrev med oppdatert rente vil bli sendt ut til alle eksisterende boliglånskunder 20. mai.

Les mer på nettsidene til Nordea Direct

Nordea Direct setter NED renten på boliglån - igjen!

24. mars satte Nordea Direct ned renten på boliglån - igjen. Rentekuttet viser at du alltid kan være trygg på at du har en av landets laveste renter på boliglån, og en solid bankavtale gjennom YTF. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år!

Historisk lav medlemsrente gir Nordea Direct søknadsboom

Flere tusen avtaler er under behandling.

Gjensidige Bank blir Nordea Direct

27. februar skiftet vår samarbeidspartner Gjensidige Bank navn til Nordea Direct og fikk nye nettsider og ny mobil- og nettbank.

Førerkortbeslag – hva gjør du?

Førerkortbeslag er inngripende fordi YTFs medlemmer vanligvis er helt avhengige av førerkort for å kunne utføre sitt arbeid. Ofte står jobben i fare når man mottar et førerkortbeslag.

Korona-viruset: Hvilke rettigheter har du?

Får du lønn dersom du blir smittet og må settes i hjemmekarantene? Og har arbeidsgiver rett til å permittere deg på grunn av frykt for smittefare?

Spørsmål og svar om sykefravær

Advokatene i YTF har laget en oversikt over de mest vanlige spørsmålene om sykdom. Her får du svar på alt fra egenmelding til oppsigelse grunnet sykdom.