Hvem blir årets tillitsvalgt i YTF?

Hvem blir årets tillitsvalgt i YTF?

Årets tillitsvalgt har utført mirakler

Yrkestrafikkforbundet har kåret Årets tillitsvalgt blant et rekordhøyt antall nominerte. Denne inspirerende figuren har transformert arbeidsplassen og berørt livene til mange.
query_builder PUBLISERT: March 21st, 2024
edit FORFATTER: Adrian Pracon

Under Yrkestrafikkforbundets (YTF) representantskapsmøte den 6.-7. mars, ble Erling Kragerud hyllet som årets tillitsvalgt blant en rekordhøy nominasjon av dyktige kandidater. Kragerud, kjent for sin utrettelige innsats for kollegenes rettigheter ved et stort lager utenfor Oslo, har markert seg ved å omdanne midlertidige stillinger til faste ansettelser for omtrent 40 medlemmer, et tydelig bevis på hans engasjement for rettferdighet og solidaritet i arbeidslivet. 

- Stressende å ikke vite om man har jobb neste uke

Erling Kragerud har vært tillitsvalgt i YTF i en årrekke, og har hjulpet om lag 40 medlemmer til å få fast ansettelse. Han mener at nøkkelen til endringer er dialog med arbeidsgiver, litt kjennskap til regelverket og et menneskelig engasjement for medlemmene.

Erling har også vært en forkjemper for åpen dialog og positivt samarbeid med arbeidsgivere, og bidratt til en mer harmonisk arbeidsplass. Dette har ikke bare gagnet de ansatte, men også bedriftens ledelse. Hans dyktighet i å navigere i vanskelige situasjoner og hans evne til å ivareta medarbeidernes interesser, har gjort ham til en respektert og elsket figur blant kolleger. 

Det var en tydelig rørt Erling som tok i mot prisen som Årets tillitsvalgt i YTF.

Forbundsleder Jim Klungnes fremhevet i sin tale Erlings nøkkelrolle i å bygge opp en sterk og solidarisk fagforening. Erlings bidrag bekrefter den avgjørende betydningen av engasjerte tillitsvalgte for et bedre og mer rettferdig arbeidsliv. 

YTFs historie vitner om et sterkt fellesskap blant tillitsvalgte, som står i spissen for å fremme medlemmenes rettigheter. Årets rekord i nominasjoner viser et levende og engasjert fellesskap. 

Vi gratulerer Erling Kragerud med den velfortjente utmerkelsen og takker ham for hans dedikasjon til YTF og forbundets medlemmer.