Pensjon

Yrkestrafikkforbundet er sammen med 14 andre forbund en del av Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS). Vi har fremforhandlet svært gode priser på bank, forsikring og pensjonsprodukter i frivillige ordninger for medlemmene våre.

Mange av våre medlemmer sparer en god del på å flytte pensjonen sin til YS Pensjon. I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Å slutte seg til YS Pensjon kan gi deg flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

På nettsidene til YS Pensjon får du god oversikt over de ulike produktene og det er enkelt å finne ut hva de koster for deg som medlem.

Les mer og flytt pensjonen til YS Pensjon

 

Hvorfor velge YS Pensjon?

-          Blant markedets laveste forvaltningskostnader – lavere kostnader betyr mer i pensjon til deg

-          Få tilgang til mobilløsningen YS Boost der du får total oversikt og kontroll over pensjonen din – ta grepene som gir deg mer i pensjon

-          Ingen administrasjonskostnader – velg mellom bredt utvalg av investeringsprofiler, med rabatt på Nordea Liv Indeksforvaltet, Nordea Liv Bærekraft og Aktiva Bedrift (alle valutasikret)

Les mer om alle dine fordeler på YS Pensjon sine sider

Har du allerede flyttet pensjonen din?

Logg inn i YS Boost og få oversikten du trenger! Her visualiseres pensjonen på en enkel måte. Du kan ta flere smarte grep for å «booste» pensjonen din.

Her kan du logge deg inn