Stiller til valg i Vy Buss og Vygruppen AS

14. august starter valget av ansattrepresentanter i styret til Vy buss AS og Vygruppen AS. YTF sitt medlem Petter Louis Pettersen er 1. kandidat i Vy gruppen og topper listen for Vy Buss.
query_builder PUBLISERT: June 19th, 2023
edit FORFATTER: Tormund Hansen Skinnarmo

Petter Louis stiller til valget i Vy sitt konsernstyre som toppkandidat på «Yrkestrafikkforbundet og Delta Jernbane»-lista. Han har kjørt buss siden 1981 og har lang erfaring fra både tillitsverv og styreverv. Han stiller også til valget i Vy Buss-styret som toppkandidat på lista som heter «Yrkestrafikkforbundet».

Petter Louis mener det er viktig å være bevisst på at man representerer alle ansatte som ansattrepresentant i styrene, og at man forsøker å finne løsninger som i det lange løp tjener både bedriften og de som jobber der.

Med seg på listene har Petter Louis et bredt utvalg kandidater som representerer bredden i Vy Buss og Vy-konsernet. De er fra ulike deler av landet og på lista til Vy-gruppen har YTF slått seg sammen med Delta Jernbane for å representere både buss og tog.

Om valget
Valget avholdes elektronisk mellom mandag 14. august og tirsdag 29. august. Det sendes ut en lenke på e-post der man kan gå inn og stemme. Alle ansatte i Vy Buss kan stemme både i Vy Buss AS- og Vygruppen AS-valget.

Benytt stemmeretten i begge valg!

Disse stiller til valg på «Yrkestrafikkforbundet»-lista (Vy Buss AS):

1.       Petter Louis Pettersen

2.       Frank Christensen

3.       Kjell Rune Brunsvik

4.       Marianne Nattestad

5.       Kjell Arne Myrvoll

6.       Eva Andersson

7.       Jørn Berntsen

8.       Oddbjørn Hetland

Disse stiller til valg på «Yrkestrafikkforbundet og Delta Jernbane»-lista (Vygruppen AS):

1.       Petter Louis Pettersen

2.       Ove Carstensen

3.       Frank Christensen

4.       Lars Emil Erichsen

5.       Kjell Rune Brunsvik

6.       Eddnan Ali

7.       Marianne Nattestad

8.       Salajdin Zekiri