Mekling på Speditøroverenskomsten

Yrkestrafikkforbundet vil sammen med Fellesforbundet lamme havner og spedisjonslagre dersom partene ikke kommer til enighet tirsdag.
query_builder PUBLISERT: August 22nd, 2022
edit FORFATTER: Tormund Hansen Skinnarmo

Meklingen på speditøroverenskomsten starter tirsdag 23. august 10:00 med frist 24:00 samme dag. Dermed kan YTF-medlemmene på Post Nord Alfaset og Langhus være i streik allerede fra onsdag 24. august.

Forhandlingsleder for YTF Kristine Martinsen

Forhandlingsleder for Speditøroverenskomsten i Yrkestrafikkforbundet Kristine Martinsen håper at partene kommer til en enighet.

- Vi har krav både til lønn, arbeidstid og omfangsbestemmelsene for avtalen. Vi forventer at NHO Logistikk og Transport kommer oss i møte på dette, uttaler Martinsen.

I YTFs forhandlingsdelegasjon sitter forhandlingsleder Kristine Martinsen, Lars Kristiansen fra Post Nord Alfaset og Robin Schei fra Post Nord Langhus.

Justering i Speditøroverenskomsten er klar

Her kan du lese hva tillegget ble.

Spørsmål og svar om streik

Ved en eventuell streik er det mange spørsmål, og vi har svart på de vanligste spørsmålene nedenfor. Denne siden blir oppdatert fortløpende dersom vi får inn nye spørsmål som ikke er besvart allerede.

Konfliktberedskap 2022

Ved en eventuell arbeidskonflikt i Yrkestrafikkforbundet, er det mange ting å huske på. Les prosedyren for gjennomføring av arbeidskonflikt i Yrkestrafikkforbundet her.