Mat, mingling og meklingsnyheter i full overtenning

Det årlige arrangementet har blitt en kjærkommen tradisjon, og i år ble det nok en gang en stor suksess.
query_builder PUBLISERT: May 16th, 2024
edit FORFATTER: Adrian Pracon

For åttende år på rad samlet Yrkestrafikkforbundet sine medlemmer og ansatte fra nærliggende bedrifter til den årlige grillfesten på Langhus. I år, som alltid, var vi lokalisert utenfor Brødrene Dahl, hvor vi fikk selskap av ansatte fra flere lagerbedrifter i området. Med et strålende vær og en fantastisk atmosfære, ble det en minneverdig dag for alle som deltok.

Grillfesten bød på deilige pølser og burgere til alle. Totalt gikk det med 100 pølser og over 150 burgere! Det var en glede å se så mange smilende ansikter, og å kunne tilby et velfortjent måltid til hardtarbeidende ansatte i solskinnet.

Meklingsresultater og spørsmål

Mange av de fremmøtte benyttet også anledningen til å stille spørsmål om resultatene i meklingen på grossistoverenskomsten, som ble avsluttet samtidig som grillingen startet. Våre representanter var til stede for å svare på spørsmål og gi oppdateringer. Dette viser hvor viktig slike arrangementer er for å skape en arena for dialog og informasjon.

Representanter fra Yrkestrafikkforbundet

Fra Yrkestrafikkforbundet deltok verveansvarlig Tor Arne Korsmoe, forhandler Kristine Martinsen og generalsekretær Linda Jæger. De var alle svært fornøyde med oppmøtet og engasjementet fra de ansatte. Linda Jæger uttalte: "Det er fantastisk å se så mange kolleger samlet her i dag. Slike arrangementer styrker fellesskapet og gir oss mulighet til å møte medlemmene våre i en uformell setting."

En årlig tradisjon

Denne grillfesten har blitt en kjær tradisjon for oss i Yrkestrafikkforbundet, og vi er stolte av å kunne arrangere den år etter år. Det er en flott mulighet for våre medlemmer å komme sammen, utveksle erfaringer og få oppdatert informasjon om forbundet. Tor Arne Korsmoe kommenterte: "Det er utrolig givende å se hvor mye dette arrangementet blir satt pris på. Vi ser frem til å fortsette denne tradisjonen i mange år fremover."

Fantastisk vær og god stemning

Med værgudene på vår side var det ingen tvil om at dagen skulle bli vellykket. Solen skinte fra en skyfri himmel, og temperaturen var perfekt for grilling og hyggelige samtaler. Kristine Martinsen la til: "Været kunne ikke vært bedre! Det skaper en helt spesiell stemning når solen skinner og folk koser seg med god mat og godt selskap."

Vi i Yrkestrafikkforbundet vil takke alle som deltok, både medlemmer, tillitsvalgte og ansatte fra de ulike bedriftene. Deres tilstedeværelse og engasjement er det som gjør disse arrangementene så vellykkede. Vi ser allerede frem til neste års grillfest og håper å se enda flere deltakere da. Til da, ønsker vi alle en fantastisk vår og sommer!