Gjensidige Forsikring

Yrkestrafikkforbundet er sammen med 14 andre forbund en del av Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS). Vi har fremforhandlet svært gode priser på bank, forsikring og pensjonsprodukter i frivillige ordninger for medlemmene våre.

Mye å spare på medlemsfordelene
Mange av våre medlemmer sparer en god del på våre avtaler med Gjensidige forsikring. Som medlem i Yrkestrafikkforbundet får du noen av markedets beste forsikringsprodukter til YS-pris.

På nettsidene til Gjensidige får du god oversikt over de ulike produktene og det er enkelt å finne ut hva de koster for deg som medlem.

Besøk Gjensidiges nettside for YS-medlemmer her

Velkomsttilbud til nye medlemmer
Som nytt medlem i Yrkestrafikkforbundet betaler du bare halv pris på YS Innbo. Innboforsikringen er en av markedets beste og i tillegg lavt priset – og derfor våre medlemmers favoritt. For å benytte deg av velkomsttilbudet hos Gjensidige må forsikringen settes i kraft før det har gått to måneder etter at du meldte deg inn.

Se og bestill YS Innbo for nye medlemmer

Ikke gå glipp av medlemsfordelene
For at du skal få de rabattene du har krav på som medlem må du samtykke til at Gjensidige kan få informasjon om deg og ditt medlemskap.